Groom

Vacature Groom

Gezocht : groom voor Huifbedrijden

Deinen op de ruggen van twee paarden. Voor mensen die voor hun beweging grotendeels afhankelijk zijn van hulp van anderen, is dit een bijzondere en therapeutische ervaring.
Het ritme van de hoeven, de blaadjes aan de bomen en de geur van paarden, puur genieten. Ook stimuleert het huifbedrijden de bloedsomloop waardoor hart, longen en darmen beter gaan functioneren.

Een groom (hulpkoetsier) zorgt samen met de koetsier dat de ruiter veilig en comfortabel op het huifbed ligt terwijl de paarden rustig voortstappen. De tijdsinvestering is maximaal tweeënhalf uur per keer.
Als groom zorg je ervoor dat de paarden op de weg blijven lopen. Jij bent de gids en het extra paar ogen van de koetsier. Het is voor iedereen fantastisch om deze momenten mee te beleven. Zowel de cliënt op het huifbed, de begeleiders, koetsier en jij als groom komen na iedere rit met een voldaan gevoel terug.
We hebben op dit moment hulp nodig op maandag, zaterdag en zondag.

Over de Prinses Máxima Manege

De Prinses Máxima Manege is officieel opgericht in 1999 en is gevestigd op het terrein van de zorgorganisatie Reinaerde in Den Dolder. De manege is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder beperkingen. Inmiddels nemen meer dan 300 kinderen en volwassenen deel aan de activiteiten op de manege, begeleid door een team van ca. 100 medewerkers, ondersteund door gespecialiseerde hulpverleners

Enthousiast?

Bent je geïnteresseerd bel dan vandaag nog met Marja de Jong telefoon 06 51855402 of mail naar info@prinsesmaximamanege.nl
Bekijk hier het filmpje over het Huifbed